Skip to main content

Valsedeln för Moderaterna i Sigtuna kommun är fastställd

By 22 mars, 2018maj 24th, 2018Nyheter

Moderaterna i Sigtuna kommun har haft nomineringsstämma och fastställt valsedeln till kommunfullmäktigevalet 2018. Första namn är Olov Holst, följt av Anna Malm Kelfve och på tredje plats Mattias Askerson.

Den grundliga nomineringsprocessen med provval, personliga intervjuer och avslutande nomineringsstämma har genomförts av en lokal nomineringskommitté ledd av en extern ordförande, Per-Erik Kanström från Upplands Väsby. Valsedeln består av 43 kandidater och målet har varit att hitta personer med rätt kompetens för förtroendeuppdraget.

–     Jag är glad över förtroendet att än en gång få toppa vår valsedel, säger Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande (M). Valsedeln präglas av kompetens och erfarenhet men också av förnyelse, vilket inger hopp inför kommande mandatperiod då vi ska fortsätta uppdraget att leda Sigtuna kommun.

–     Jag vill rikta ett stort tack till alla medlemmar som engagerat sig för att ta fram valsedeln som nu fastställts, säger Anna Malm Kelfve (M). Jag ser fram emot att driva en valrörelse med tydligt fokus på kommunens möjligheter och utvecklingsområden.

–     Det känns roligt att vara en del av topp-trion, säger Mattias Askerson (M). Tillsammans med denna starka laguppställning, med Olov Holst i spetsen, ska vi gå in i valrörelsen och söka väljarnas förtroende för fortsatt ordning och reda i Sigtuna kommun.

 

Vid frågor kontakta:
Mattias Askerson, ordförande Moderaterna i Sigtuna kommun
Tel: 0737-66 09 09

Helle Nyman, politisk sekreterare
Tel: 0733-33 83 18

Leave a Reply